fbpx
FOTOGRAF PLOIESTI VIDEOGRAF PLOIESTI, nunta

o poveste unică de nuntă – Roxana & Florin / Ploiești

Un moment special


Fiecare cuplu este diferit, prin urmare, fiecare poveste de nuntă este unică, acesta a fost atât de specială pentru mine, pentru că, mai departe de arta au fost trăiri sincere și pline de entuziasm, datorate faptului că, fratele meu urma să se căsătorească!

Trăiesc și vă povestesc lucrurile nu doar din punctul de vedere al unui videograf ci și din cel personal, văzându-mi, fratele mai mare fericit și împlinit, pornind în aventura vieții lui și onorandu-mă cu încrederea oferită pentru a-i asigura eu amintirile pentru totdeauna.

Fiecare eveniment ce schimbă destine începe acolo unde trecutul se îmbină cu prezentul și totodata privește spre un viitor plin de speranță.

Poveste de Nuntă


Totul începe cu pregătirile pentru marele „Da”, cel care odată rostit îți confirmă speranța într-un parteneriat pentru toată viața.

Tinerii căsătoriți pornesc astfel în aventura vietii lor!

Înconjurați de câțiva prieteni și de famile au pornit la drum, urmând să-și unească destinele prin taina căsătoriei într-un mic lăcaș de cult, acolo unde slujitorul Domnului este chiar cel care le va fi părinte spiritual.

Prin taina cununiei, apropierea de divinitate aduce o încărcătură emoțională aparte acestui cuplu. Slujba cununiei religioase a fost oficiată de un bun prieten al mirelui.

Mi-am dat seama cât de importantă este munca mea. Nu este vorba doar de a fi la nuntă, ci și de a recunoaște ceea ce este cu adevărat important pentru mine, pentru cuplu și familia lor. Este vorba despre menținerea momentului în viață pentru ei, pentru totdeauna.

După o superbă slujbă religioasă continuăm petrecerea într-o locație de vis, aceasta avand loc într-o minunată grădină de vară, plină de verdeața și voie bună.

Într-un astfel de loc, un film de nuntă devine instantaneu ceva mai mult, devine o poveste unică și frumoasă inspirată de oamenii cunoscuți și de dragostea împărtășită.

Trash The Dress (Ședință foto-video după nuntă)


Sedința foto-video care a urmat după nuntă, a avut, de asemenea loc în locații de vis, și anume: Vârful Secăria si Lacul Brebu.
Vârful Secăria este cel mai înalt punct din acea zonă și oferă vederi spectaculoase către principalele atracții din zonă. Este locul perfect sa surprinzi atât un răsărit de soare in zorii zilei, cât și cel mai emoționant apus de soare. Lacul Brebu este locul în care natura întalneste istoria.
Cu asemenea locații superbe și cu doi proaspeți miri dornici de aventură a ieși o sedință unică.Avem nevoie de un martor la viața noastră. Există peste un miliard de oameni pe planetă. Adică, ce înseamnă cu adevărat o viață? Dar într-o căsătorie promiți că îți pasă de toate – lucrurile bune, lucrurile rele, lucrurile cumplite și lucrurile banale. Spui: „Viața ta nu va trece neobservată, pentru că o voi observa. Viața ta nu va rămâne nevăzută, pentru că eu voi fi martorul tău.


Voi doi, trebuie să vă asigurați că vă iubiți în fiecare zi și trebuie să vă sărutați în fiecare zi și să continuați să vă țineți de mână, așa cum faceți acum. Oferiți-vă reciproc darul timpului. Pentru că viața este acum. Nu suntem siguri că viața va fi ceva mai târziu. Nu intenționați să faceți lucruri în viitor. Nu spuneți că veți face ceva când veți îmbătrâni. Nici nu știi dacă vei îmbătrâni. Dacă doriți să faceți ceva, găsiți timpul și faceți-l acum.Locatie: Ploiești, Câmpina

– Lacul Brebu & Vârful Secăria

Data: 25/09/2020


Vă rugăm să aruncați o privire la filmul cu Roxana & Florin

Alexandru Ion Videograf

De ce sunt eu cel care trebuie să vă filmez evenimetul?


Numele meu este Alexandru Ion și sunt un videograf de nuntă, persoana din spatele brand-ului „Still & Motion”. Eu și echipa mea suntem gata să lucrăm cu tine și îți vom realiza cel mai grozav film de nuntă, în orașul tău sau oriunde în minunata Românie.

Sunt super fericit că iei în considerare să îți surprindem noi evenimentul! Pentru mine, este mult mai mult decât un business de eveniment – este un stil de viață și m-ar bucura foarte mult să îl împărtășesc cu tine! Deci, dacă te bucuri de vizionarea unuia dintre filmele noastre și simți că este exact ceea ce cauți, te rog scrie-ne cât poți de curând și haide să creăm ceva magic împreună!

Un răspuns

  1. Multumim producatorului de la Still & Motion pentru posibilitatea de a revedea si retrai acele momente unice din viata nostra.
    Multumim in acelasi timp si fratelui nostru ca ne-a fost alaturi in acest inceput de drum din viata noastră minunata împreună. 😘😘Roxana si Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *