Întrebări Frecvente

Videograf nuntă / Fotograf nuntă - tot ce trebuie să știi

Bine ați venit în mica noastră bucată de lume pe care eu o numesc Still & Motion. Și da, povestea mea începe undeva adânc în inima mea, din pasiunea pentru frumos, pentru oameni și locuri. Sunt un videograf de nuntă care călătorește împreuna cu echipa Still & Motion în toată țara împreună cu cuplurile mele aventuroase. Povestea mea este despre emoțiile senzuale și frumusețea dintre două inimi în călătoria lor de a deveni una. Așa definesc filmele de nuntă pentru artă. Așa îmi definesc modul de viață. Eu și echipa mea extraordinară suntem gata să lucrăm cu tine.
Despre redare videouri Roxana & Florin | Wedding

a piece of art.

Întrebări Frecvente

către un videograf și fotograf de nuntă

Se pare că sunteți în căutarea unui videograf sau fotograf de nuntă într-unul dintre orașele uimitoare ale tării noastre cum ar fi București, Ploiești, Constanța, Buzău, Sibiu, etc.? Sau chiar dacă destinația dvs. are un nume diferit, voi face tot posibilul să vă explic cum funcționează videografia și fotografia de nuntă și cum ar trebui să vă ajute să vă creați Nunta într-o experiență și mai uimitoare!

Mai întâi de toate, veți găsi ÎNTREBĂRILE FRECVENTE pe care cuplurile au tendința de a le pune atunci când rezervă videograful sau fotograful pentru nuntă.
Bazându-mă pe experiența noastră, voi explica în scurt timp cei mai importanți factori ai activității noastre care, sperăm, vă vor oferi o mai bună înțelegere a ceea ce este.

Alexandru Ion | Videograf Nunta, Botez, Cununie Civila

Cât costă un videograf sau fotograf de nuntă?

În primul rând rezonabil și adaptat cererii dumneavoastră, personale. Punem multe emoții și pasiune în toate filmele și fotografiile de nuntă pe care le facem. Banii nu sunt prima noastră prioritate, dar, bineînțeles, trebuie să țineți cont de faptul că este vorba de muncă ce necesită timp, atenție sporită la detalii și multă pasiune. Desigur, pentru a crea ceva magic ai nevoie de o echipă profesionistă care știe cât valorează o amintire de calitate.
Cred că acest lucru ne permite să ne numim videografi și fotografi de nuntă profesioniști.

Prețurile pentru serviciile foto-video sunt diferite de la oraș la oraș. Ceva care face cea mai mare diferență în perspectiva mea este simțul stilului și individualității - faptul că persoana pe care o rezervi reprezintă gustul vizual și personal pe care îl iubești atât de mult.

Pachetele noastre încep de la 500 euro dacă decideți să începeți aventura vieții voastre, în Ploiești sau oriunde în țară, aici puteți găsi un bun exemplu de filmare. Vă rugăm nu ezitați să ne contactați prin formularul din pagina de contact, de asemeni puteti accesa link-ul de mai jos unde veți regăsi lista completă de prețuri pentru pachete.

Oferiți atât servicii de videografie de nuntă, cât și servicii fotografice?

Da, oferim și servicii fotografice. Cu timpul după ce am filmat atâtea videoclipuri de nuntă, ne-am dat seama că fotografia a crescut și în sufletele noastre și ne simțim fericiți să explorăm această formă de artă pentru cuplurile noastre uimitoare. Multe cupluri adoră stilul nostru și modul în care filmăm videoclipuri și adoră ideea de a avea cadre similare pentru fotografia de nuntă.

Lucrezi singur?

Desigur ca nu! In funcție de eveniment colaborăm cu diverși fotografi – pentru că Still & Motion este o echipă de câțiva oameni super talentați și creativi.
Împărtășim munca între noi pentru a asigura persoana potrivită la nunta dvs. Dar, chiar dacă lucrăm ca o echipă în 90% din cazuri, videograful sau fotograful de nuntă va fi de fapt o singură persoană. Pentru dvs. să aveți un singur cameraman este un avantaj când vine vorba de costurile de transport și ospitalitate – este pur și simplu mai puțin costisitor. De asemenea, lucrul singur ne oferă mai multă libertate creativă, care este vitală pentru povestea ta. Cu toate acestea, dacă credeți cu adevărat că aveți nevoie de mai mulți oameni implicați – spuneți-ne și mă voi asigura că primiți ceea ce doriți.

Cum lucrezi în ziua nunții?

Cei mai mulți dintre oaspeții tăi vor crede că sunt unul dintre prietenii tăi pe care nu i-au mai cunoscut până acum. Nu te voi face niciodată să te simți neliniștit. Veți iubi de fapt timpul petrecut împreună. O zi de nuntă tipică este de aproximativ 20 ore când te filmez, de la pregătire până la cină și petrecere.

Ce oferi?

Ceea ce primești de la noi este în primul rând o poveste unică și emoționantă despre tine și ziua ta specială. Acesta este rezultatul cel mai important al serviciilor noastre.

Nu cred că putem defini dragostea prin numărul de minute sau filme. Munca noastră este întotdeauna foarte individuală și orientată spre oameni. Cu toate acestea, de obicei, cuplurile sunt fericite având fie un film creativ, care durează aproximativ 3-5 minute, fie o combinație cu o poveste mai lungă, care este de aproximativ 2-3 ore.

Puteți veni la nunta noastră chiar dacă este situată într-un alt oraș?

Desigur! Ne place pur și simplu nunta. Ca videograf sau fotograf de nuntă – călătoria este o parte importantă a procesului de scriere a poveștii. Călătoria în sine are o mare influență asupra muncii noastre. În ultimii ani am călătorit în fiecare colț al țări și suntem mai mult decât fericiți să folosim această experiență pentru tine și pentru nunta ta.

Echipa Still & Motion este situată în Ploiești, România și suntem la doar un pas distanță de nunta ta.

Cum ne întâlnim?

De obicei ne întâlnim față în față la un ceai. Cred că este foarte important atât pentru dumneavoastră, cât și pentru noi, să vorbim și să construim o conexiune personală. Nu vă faceți griji, de obicei este foarte distractiv să vorbim unul cu celalalt.

Cum rezervăm o întâlnire?

Mai întâi de toate, vă rugăm să completați formularul de mai jos sau să ne scrieți în fila CONTACT Când sunteți gata să alegeți Still & Motion pentru a fi pur și simplu videograful și / sau fotograful de nuntă. Când v-ați hotarât deja și ne-ați contactat online și sunteți la fel de entuziasmați ca noi – semnăm un contract foarte simplu și dumneavoastră faceți o depunere de 30% și suntem pregătiți pentru colaborare!

Putem avea o sesiune Save the Date înainte de nuntă?

Sigur! Putem veni cu o zi sau două înainte și putem avea timp suplimentar împreună.

Ceea ce putem planifica, de asemenea, este, să avem o altă aventură cu câteva săptămâni înainte de nunta ta într-o altă destinație și să filmez si / sau fotografiez ceva foarte personal și frumos pe care să-l poți arăta mai târziu în ziua nunții tale oaspeților tăi.

Fotograf Nunta ploiesti
Fotograf Nunta ploiesti

Pachete de nuntă

Aici veți găsi o scurtă informație despre pachetele noastre de videografie și fotografie de nuntă

01. Scurtmetrajul creativ

Aceasta este inima și sufletul videografiei noastre. Scurta poveste creativă este întotdeauna despre tine, dar în multe cazuri și despre noi. Aici te îndrăgostești de neașteptat. Facem mult efort și alocăm timp pentru a vă oferi această piesă magică de artă.

Despre redare videouri Film De Nunta
Despre redare videouri video botez teodor gabriel

02. Film de nunta complet

Aici puteți vedea cum sa întâmplat cu adevărat. Filmul mai lung va include mai mulți membri ai familiei, prieteni, locul de desfășurare și ceremonii, pentru a vă îndrăgosti de film din nou și din nou în anii următori. Durata obișnuită este de aproximativ 2-3 ore, dar în aceleași cazuri, la cerere, producem și filme mai lungi

03. Fotografie de nuntă

Așa cum am menționat anterior, ne place să filmăm. Atât videografia de nuntă, cât și fotografia, ne ajută sa ne documentăm nunțile pe film și fotografie. În mod normal, livrăm între 800 și 1200 de fotografii, în funcție de pachetul livrat într-o galerie individuală, pentru ca dvs. și familia dvs. să le vizualizați. Există, de asemenea, posibilitatea de a solicita printuri și albume suplimentare.

Fotograf Nunta bucuresti
Fotograf Nunta ploiesti
Fotograf Nunta brasov

04. Servicii suplimentare

Deoarece fiecare dintre cuplurile noastre este diferit, prin urmare, serviciul nostru ca videograf nuntă sau fotograf nuntă poate diferi, de asemenea, de la eveniment la eveniment. Există întotdeauna o opțiune de a adăuga ceva suplimentar la pachetele la alegere, cum ar fi:

Stick personalizat din lemn
  • ședință foto-video suplimentară
  • videograf  suplimentar
  • fotograf suplimentar
  • editare suplimentară
  • fișiere brute
  • printuri și albume