Tudor – in ziua de botez

[foo]

Botez

[/foo]


Un eveniment descris intr-un singur cuvânt, DRAGOSTE! Tot ce putem vedea aici este multă dragoste. Vremea frumoasă și decorul aparte i-au făcut pe părintii lui Tudor Gabriel să realizeze, cu fiecare moment, că minunile sunt adevărate. Această minune de baietel le va aduce părinților multe momente frumoase pe care, sunt sigur, deabia asteaptă sa le petreacă alături de el.

[foo]

PLAYLIST

Josh Leake – Don’t Wake Me Up


DATE

Data: 28/07/2019
Locatie: Strejnicu, Prahova
Restaurant: Casa Berarului


[/foo]

Vă rugăm să aruncați o privire la filmul cu Tudor

Alexandru Ion Videograf
Tudor - in ziua de botez 1

De ce sunt eu cel care trebuie să vă filmez evenimetul?


Numele meu este Alexandru Ion și sunt un videograf de nuntă, persoana din spatele brand-ului „Still & Motion”. Eu și echipa mea suntem gata să lucrăm cu tine și îți vom realiza cel mai grozav film de nuntă, în orașul tău sau oriunde în minunata Românie.

Sunt super fericit că iei în considerare să îți surprindem noi evenimentul! Pentru mine, este mult mai mult decât un business de eveniment – este un stil de viață și m-ar bucura foarte mult să îl împărtășesc cu tine! Deci, dacă te bucuri de vizionarea unuia dintre filmele noastre și simți că este exact ceea ce cauți, te rog scrie-ne cât poți de curând și haide să creăm ceva magic împreună!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.