Roxana/Horia – cununie civilă – Bacău

Videograf cununie civilă – Energia, vibrațiile pozitive și zâmbetele la acest eveniment au fost unice.

Am avut un moment uimitor fiind videograf la cununia civilă pentru Roxana & Horia în Bacău, România. Ședința a avut loc în uimitoarea grădină din Parcul Dendrologic Hemeiuș situat foarte aproape de Bacău.

Roxana si Horia erau amândoi foarte relaxați, dar foarte conștienți despre cum vor să arate ziua cununiei lor. Am creat acest clip foarte fain din cauza lor, mi-au transmis un vibe extraordinar, trăiri faine, momente frumoase pline de emoții si zâmbete.
Dragostea dintre ei doi este perfectă!

Cununie civilă – Bacău

Sunt foarte norocos să am ocazia să filmez oameni ca ei. Ce poate fi mai frumos în viață decât să călătorești și să imortalizezi prin filmare, oameni așa frumoși în locuri atât de extraordinare.
Sunt încântat că viața m-a dus pe acest drum, să fiu un videograf de eveniment și de oameni frumoși!
Va mulțumesc Roxana și Horia pentru ocazia oferită să pot petrece momente extraordinare alături de voi!

Dacă doriți sa vizualizați mai multe clipuri, mergeți în secțiunea FILM din partea de sus și verificați mai multe filme.Locatie: Bacău

– Parcul Dendrologic Hemeiuș

Data: 25/07/2020


Vă rugăm să aruncați o privire la filmul cu Roxana & Horia

Alexandru Ion Videograf
Roxana/Horia - cununie civilă - Bacău 1

De ce sunt eu cel care trebuie să vă filmez evenimetul?


Numele meu este Alexandru Ion și sunt un videograf și fotograf de nuntă, persoana din spatele brand-ului „Still & Motion”. Noi creăm filme de nuntă pasionale în toată România!

Sunt super fericit că iei în considerare faptul de a avea evenimentul surprins de către noi! Pentru mine este mult mai mult decât un busines de eveniment – este un stil de viață și m-ar bucura foarte mult să îl împărtășesc cu tine! Deci, dacă te bucuri de vizionarea unuia dintre filmele noastre și simți că este exact ceea ce cauți, te rog scrie-ne cât poți de curând și haide să creăm ceva magic împreună!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.