Lucas Bogdan – christening day

[foo]

Christening day

[/foo]


O zi plina de bucurie de zâmbet si culoare, cu soare în suflet, Lucas Bogdan, a devenit creștin și se pregătește pentru o viată plină de momente frumoase alături de părintii, bunicii si prietenii lui.

Ciprian și Georgiana sunt doi părinți binecuvântați să-l aibă în viața lor pe Lucas Bogdan, și norocoși să fie înconjurați de oameni frumoși în momentele importante precum acesta dar și în afara lor.

[foo]

PLAYLIST

Benjamin Gustafsson – Dormiveglia


DATE

Data: 29/06/2019


[/foo]

Vă rugăm să aruncați o privire la filmul cu Lucas Bogdan

Alexandru Ion Videograf
Lucas Bogdan - christening day 1

De ce sunt eu cel care trebuie să vă filmez evenimetul?


Numele meu este Alexandru Ion și sunt un videograf de nuntă, persoana din spatele brand-ului „Still & Motion”. Eu și echipa mea suntem gata să lucrăm cu tine și îți vom realiza cel mai grozav film de nuntă, în orașul tău sau oriunde în minunata Românie.

Sunt super fericit că iei în considerare să îți surprindem noi evenimentul! Pentru mine, este mult mai mult decât un business de eveniment – este un stil de viață și m-ar bucura foarte mult să îl împărtășesc cu tine! Deci, dacă te bucuri de vizionarea unuia dintre filmele noastre și simți că este exact ceea ce cauți, te rog scrie-ne cât poți de curând și haide să creăm ceva magic împreună!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.