fbpx
Video Botez Clara Maria

Clara Maria – in ziua de botez | Video

Zi de botez Video


O zi plină de fericire, iubire și zâmbet a încununat creștinarea micuței Clara Maria care ne-a surprins prin surâsul ei magic și privirile calde către părintii ei.
Ce poate fi mai frumos decât mânuțele pline de dragoste ce ne îmbrățișază simplu, firesc și curat…
Sunt momente în viată noastră cărora le acordăm cea mai mare atenție pentru că ne dorim să fie special, pentru că se întâmplă o dată în viață și am vrea să nu uităm niciodată, pentru că amintirile surprinse să păstreze emoția sentimentelor și trăirilor din această frumoasă zi de botez.

Lăsăm câteva fotografii în link-ul alăturat (GALERIE FOTO) surprinse în cadrul prezentat mai sus.

Cu drag, echipa Still & MotionSuntem convinși că fiecare dintre dvs are astfel de amintiri, mama sau tata au tot povestit despre un moment, o întâmplare în care erați implicați și care a stârnit hazul sau nedumerirea celor din jur. Noi îți păstrăm amintirile proaspete și pregătite să îți restarteze firul tuturor amintirilor trăite într-unul dintre momentele tale fericite. Deși pare un lucru atât de firesc, amintirea, ascunde de cele mai multe ori trăiri intense, personale sau comune întregii familii.Locatie: Slobozia

Data: 10/10/2020


Vă rugăm să aruncați o privire la filmul cu Clara Maria

Alexandru Ion Videograf

De ce sunt eu cel care trebuie să vă filmez evenimetul?


Numele meu este Alexandru Ion și sunt un videograf și fotograf de nuntă, persoana din spatele brand-ului „Still & Motion”. Noi creăm filme de nuntă pasionale în toată România!

Sunt super fericit că iei în considerare să îți surprindem noi evenimentul! Pentru mine, este mult mai mult decât un business de eveniment – este un stil de viață și m-ar bucura foarte mult să îl împărtășesc cu tine! Deci, dacă te bucuri de vizionarea unuia dintre filmele noastre și simți că este exact ceea ce cauți, te rog scrie-ne cât poți de curând și haide să creăm ceva magic împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *